edorisHengelo - Onder meer Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en het Binnenhof werden onder handen genomen met de producten van De Vos & Zn uit Den Haag. In 2006, bij het 100-jarige bestaan, kreeg de verffabriek zelfs het predicaat hofleverancier. Schildersbedrijf Regelink uit Hengelo is er dan ook trots op dat ook zij als één van de weinige bedrijven in de regio, verf van De Vos gebruiken.

In de beginjaren van De Vos gebruikten vissers uit Scheveningen ‘stakelterpentijn’ als brandstof voor de fakkels die hoog in de scheepsmasten van de houten bomschuiten brandden tijdens de nachtelijke visvangst. Hier is ‘de brandende fakkel’ op gebaseerd, het kenmerkende beeldmerk van De Vos. Daarnaast namen de vissers steeds meer kwaliteitsverf af om schepen mee te onderhouden. Al snel kwamen ook de plaatselijke schilders in aanraking met De Vos Verf vanwege de goede naam die het bedrijf verwierf. Dit is het begin van het ‘verfimperium’ van De Vos Verf, dat steeds verder werd uitgebreid 
met goede verfproducten van hoogwaardige kwaliteit.
Vanaf de eerste jaren van haar bestaan en ook nu nog heeft De Vos onder andere de alom geprezen plamuren in het assortiment. Daarnaast bestaat het assortiment uit hoogwaardige muurverven en lakken, hechtverven en roestwerende verven, 
buitenbeitsen en blanke lakken en De Vos ontweringswater.
De ontwikkeling van nieuwe verfproducten staat tot op de dag van vandaag niet stil bij De Vos. Inmiddels werkt de vierde generatie van het familiebedrijf in samenwerking met haar medewerkers hard aan de ontwikkeling van nieuwe verfproducten. Veel aandacht, tijd en geld wordt besteed aan het ontwikkelen en verfijnen van producten die minder belastend zijn voor zowel de schilder als het milieu.
Een product dat past bij de visie van het Hengelose schildersbedrijf Regelink dat al 60 jaar als een betrouwbare partij bekend staat in de regio. “We leveren degelijk en duurzaam kwaliteitswerk voor een normale prijs.”